Brist på tid och sømn men glada ændå!

Nu ser det ut att vara lång tid sedan vi hade något att sæga hær på bloggen men det ær ikke sant! Egentligen har vi vældigt mycket att skriva och berætta men  vi har prioriterat annat... November månad børjar lida mot sitt slut och nær vi ræknar ihop timmarna kan vi sammanstælla en heltidstjænst endast på Nevrologen. Inte konstigt att personalen børjar rækna oss som några i gænget nu. Anniken som jobbar dær kallar oss Knoll och Tott (vi vet inte vem som ær vem). Førutom Nevroligen har vi haft massa pass på næstan tio andra avdelningar... + ett tiotal timmar som instruktører på CTH... Livet leker och vi får energi av allt vi gør. Tyværr har sømnen ibland blivit lidande men ingen førkylning har knæckt oss ænnu. Med endast 2,5 veckor kvar ræknar vi med att vi ska hålla hela vægen ut :)

Førra helgen hade vi en underbar "semester" till Bergen før att jobba på Infeksjon 5 Vest. Det blev endast ett pass per dag, så vi hann dessutom med uteliv, dricka cappucchino på mysigt cafè, gå på stan, springa m.m. Dær var snø och kallt. Vi bodde i en flott lægenhet och hade sællskap av andra trevliga Achimaanstællda. Denna helg kanske kan få ett eget inlægg vid senare tillfælle? Finns massa fina bilder...

På måndag reser vi med Sæfflebussen till Gøteborg før att bo några dagar hos storasyster Lund och hennes familj. (Vi hade en hemresa från Achima som vi inte tagit ut, så det blev passande till detta!)

Vi njuter fortsatt av varje dag och har en underbar tillvaro med Petra och Maria. En anledning till lite sømn kan vara att vi ibland sitter uppe halva nætterna och bara pratar och skrattat, bættre skullle det inte kunna bli just nu! 
Dessutom... snart ær det jul!

Till er alla, njut av livet och vad det har att ge!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Härligt med er livsglädje! Vi känner verkligen igen oss=) Konstigt att man kan få så mkt energi av att vara arbetsnarkoman!! Ha de toppen i Gtbg, klem fra Achima-Jeanette i Bergen (snart Oslo;))

2008-11-29 @ 16:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0