Vardag & var dag ær en fest ;)

Tiden går fort hær i Tønsberg. Dagar blir till veckor och månader, tiden vi har kvar av vårt æventyr blir allt kortare och detta ær verkligen med blandade kænslor. Sjælvklart ser vi fram emot en vit(?) jul hemma i Norrland men den tid och det liv vi  lever hær ær något mycket speciellt... på många sætt... Vi jobbar och jobbar och jobbar... och njuter av det:) Ænnu mera njuter och uppskattar vi den tid vi ær lediga. Som sagt, tiden kan ingen styra, men det ær alltid upp till oss sjælva att gøra det bæsta av den! Vi upplever i stort sett ingen skillnad om det ær måndag, onsdag eller lørdag men oavsett veckodag ær varje dag helt UNDERBAR och vardagen kan kænnas som en fest!

KLEM til alle!


Kommentarer
Postat av: mammagreta



HEJ!!



Det hörs ju bra att ni trivs, passa på att njuta medans ni kan.

just nu när jag skriver detta snöar det ute,kanske kommer ni hem till en vit jul.Man kan ju alltid hoppas, för än vad man tycker om snö, så får den gärna vara framme över jul!!/ Kramar till er alla från Näsbacken

2008-11-13 @ 12:16:23
Postat av: Malin Söderberg

Hej kompisar!



Vad skoj att få läsa hur ni har det! Har inte varit uppdaterad då internet har legat nere, har nu äntligen efter nästan 4 veckor nu äntligen fått internet:) Själv knallar jag på som vanligt i Övik och trivs utmärkt med det, men nog lockar ert ävententyr även en bonnjänt som jag!

Ska blir kul att få ses i jul.



Ha det gott. Kramar från Malin.

2008-11-13 @ 22:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0